Sunday, November 24, 2013

Cosmetics haul by Coraline and V.

Hey guys!
So we had these vouchers that we decided to spend in drugstore; plus we ordered some cosmetics from http://www.bbcreamshop.eu/sk again.
So here it is.
_______________________
Ahojte!
Keďže sme mali ešte nevyužité kupóny, rozhodli sme sa, že ich minieme v drogérií; plus objednali sme si nejaké veci znova z http://www.bbcreamshop.eu/sk.
Takže, tu to máte.


First thing first.
From the bbcream shop website we got the facial sheet masks Cereal, White, Red Ginseng, Potato, Green Tea and Mung Bean.
It's actually our second time trying these masks. The first time didn't work out so well. It kind of tore apart,but we decided to give it another try and it ended up much better this time. 
1,25 euros for each.
We might do a short review later. (But you know it's Korean so it is probably good :).)

______________________________
Pekne po poriadku. Z internetovej stránky bb creamov sme si objednali sheet masky Obilniny, Bieliacu, Červený Ženšen, Zemiak, Zelený čaj a Mung fazuľky. 
Je to druhýkrát, čo skúšame takéto masky.Ten prvýkrát nedopadol príliš dobre. Maska sa potrhala, ale rozhodli sme sa dať tomu druhú šancu a tento raz sa to podarilo. Neskôr chystáme urobiť aj krátku recenziu masiek. (Ale je to kórejské, tak je to pravdepodobne dobré.)
1,25 eur/ 1ks

Next Korean thing is Skinfood's tea tree emulsion. And again, there will be a review for this after several days of using it. 
The reason I (V.) ordered it is because it is supposed to prevent acne and regulate the sebum production. 
I hope it will not disappoint me.
11,95 euros.
___________________________
Ďalšia kórejská vec je emulzia z čajovníka od Skinfood. Bude na to aj recenzia po niekoľkých dňoch používania. Dôvod prečo som si to objednala (V.) je kvôli prevencii akné a regulácií mazu. Dúfam, že to nesklame.
11,95eur

Make-up removing tissues. 
Very practical to use, it has nice light scent to it and works quite good even for eye make-up. 
cca 1,70 euros.
Package contains 20 tissues.
________________________
Odličovacie vreckovky. Sú veľmi praktické, pekne voňajú a fungujú celkom dobre aj na odlíčenie očí.
Približne 1,70 eur/20 vreckoviek.

Garnier's hair spray for regeneration and shiny hair. It is supposed to be applied on dry hair and make them easier to brush. The scent is very pleasant and fruity. Although I (V.) used it only once, I like it. 
Schwarzkopf's got2b guardian angel. It is heat protection spray. We bought this because we do straighten our hair a lot (especially Coraline). It is supposed to have other benefits like make your hair shiny and smell nice. We think think that the package looks kind of trashy, but you know what they say- don't judge a book by its cover.
_________________________
Sprej do vlasov od Garnier na regeneráciu a lesk. Má sa to aplikovať do
suchých vlasov, po čom sa majú ľahšie rozčesávať. Vôňa je príjemná ovocná. Zatiaľ som to použila len raz (V.), ale páči sa mi to.
Got2b guardian angel. Sprej na ochranu vlasov pred teplom. Kúpili sme to, pretože si vlasy žehlíme dosť často (najmä Coraline). Sprej má aj iné výhody pre vlasy, ako napríklad: dodá im lesk a príjemnú vôňu. Myslíme si, že obal vyzerá dosť gýčovo, ale nesúdime knihu podľa obalu.

NYC nail polish- pretty, very girly and nice pink color.
1,50 euros.
Astor play it big mascara.
7 euros.
NYC shiny eyeliner in black. It was a gift from the drugstore.
__________________________
NYC lak na nechty- pekná jemná ružová farba (1,50 eur)
Astor Play it big maskara (7 eur).
Ako darček od drogérie sme dostali ceruzku na oči.

Two hand-creams for dry hands. They are more like a purse size. 30 ml each. It is kind of useful to carry them around.
99 cents each.
________________________
Dva krémy na ruky na suchú pokožku. 30 ml balenia, ideálne do kabelky. Je praktické nosiť ich so sebou.
99 centov/ks.
And last but not least the Christmas presents we bought for our mom.
Skin79 crystal C mist toner, Missha perfect cover bb cream, sheet masks, Skinfood tomato wrinkle cream,Garnier make up remover, NYC mascara, lipstick and eyeshadows.
And that is it. Hope you like it.
__________________________
A nakoniec vianočné darčeky, ktoré sme kúpili pre našu maminu.
Skin79 crystal C mist toner, Missha perfect cover bb krém, sheet masky, Skinfood rajčinový krém proti vráskam, Garnier odličovač, NYC maskara, rúž a očné tiene.
A to je všetko.



1 comment:

  1. Ja som používala klasický čistý čajovníkový olej a ten bol úžasný asi na všetko :-). Toľko novej kozmetiky...to máš čo robiť ak chceš všetko vyskúšať a zrecenziovať ;-).

    ReplyDelete