Thursday, November 21, 2013

My December wish-list


Hey! As usual, it's the end of the month and I am posting picture of things I would like to get before December comes.
I know that talking about Christmas barely month from is kind of annoying, but still, it is the unthinkable part of the first winter month :-)
I love Christmas and dressing cozy and warm, and it is the time of the year when I simply have to add some cute stuff into my closet. From sweaters with teddy bears and reindeers to cute accessories with Santa motives. *o*
How about you? Do you slightly change your style during Christmas time? :-)

Ahojte! Ako zvyčajne: je koniec mesiaca, a tak postujem zoznam vecí, ktoré by som chcela zohnať ešte pred príchodom decembra.
Viem, že spomínanie Vianoc viac než mesiac pre nimi je otravné, ale stále sú neodmysliteľnou súčasťou prvého zmného mesiaca :-)
Milujem Vianoce a "babušenie" sa do teplých vecí. Je to tiež čas roka, kedy proste musím do svojho šatníka pridať rozkošné oblečenie. Od svetrov s medvedíkmi a sobmi až po doplnky s motívom Santu.  *o*
A čo vy? Tiež počas Vianočného obdobia trošku pozmeníte svoj vkus?

(pictures from www.fashiolista.com)

coraline

1 comment:

  1. Svetríky aj pančušky sú nádherné. Aj ja som premýšľala nad svetríkom, no s nórskym vzornom, ale neviem, či taký niekde zoženiem, pretože som ešte nič podobné v obchodoch nevidela. Inak, ja Vianoce milujem a teším sa na ne už od októbra :-).

    ReplyDelete