Friday, September 27, 2013

Fall Wish-list n.1



My fashion desires for fall of 2013.

1. Denim shirt. I've been longing to buy it for ages. I've tried on so many denim shirts and none of them fitted me well. But still want one! It is essential piece, right? Everyone should have one in closet. Denim shirts goes with almost everything. Skirts, dresses, jumpers, pants (not denim). They are the extra layer to keep you warm in fall season and makes the very girly outfit e.g. with dress or skirt more casual and something like I didn't make much effort to look this fabulous!;P So, the reason I want to own denim shirt is to look this effortless and casual yet chic.
2. Necklace.  I don't know how to call this style of necklaces. I've been into this style only recently, so I'm going to call it earthy necklace? Anyway. I want to buy something similiar with stone like that or crystal. I think this type of necklace can add something fresh/interesting to simple outfit.
3. Parka. I mean... what to say. For me it is again must-have. I can only say I long for kaki one! Kaki goes well with black, brown and sometimes even with grey boots and that's why kaki is my colour for parka.
4. Pleated skirt. Pleated skirts are back in fashion! Personally, I am very excited about it. Can't wait to buy black or dark red one or one this colour.
5. Bag. This type of bag that is very firm but with stripe over shoulder. Beige or grey would be fine with me. ;) I want firm one because with books, exercise books, notes etc. it's just so easy to throw all this stuff back into the bag/purse and be ready to go from class to class all day. On my radar for sure!
6. Boots. Essential for every cold fall/winter. These are being very popular lately. Apart from that I want them because:  First, comfortable, especially for school/college. Second, they are combineable even with skirts. And third, they look like they can protect me from that awful shallow pools/ puddles and the worst kind of snow : almost water but still looking like a mass of grey, brown snow. You know what I mean.

As you can see, I have mentioned 3 things and listed them as ESSENTIALS. Those will be my main focus during fall, maybe even winter. You see, our blog is oriented on smart-sale-shopping, that's why I want to write, inform about and show pieces that are essential, combineable as much as possible but still fashionable. Hope it helped and leave the comment on yours must-haves in fall.
***

1. Rifllová košeľa. Túžim po nej už celú večnosť. Vyskúšala som ich už niekoľko a ani jedna mi dobre nesedela. Napriek tomu ju stále chcem. Rifľová košeľa mi príde ako nevyhnutnosť, ktorá by mala byť v každom šatníku - podla mňa. Hodí sa takmer ku všetkému. K sukni, šatám, pulovrom, nohaviciam. K riflám nie, aj keď niekomu sa môže páčiť riflový look, ale mne nie. :) Riflová košeľa je tou doplnkovou vrstvou, ktorá tak akurát zahreje počas jesene alebo chladných letných nocí. Taktiež mám pocit, že z každého veľmi dievčenského outfitu napr. so šatami, či sukňou spraví ležérny look alebo outfit ako nesnažila som sa, ale vyzerám úžasne. ;) A to je ďalší hlavný dôvod prečo chcem vlastniť r. košeľu, aby som vyzerala ležérne akoby bez väčšej námahy, no stále módne.
2. Náhrdelník. Neviem ako mám nazvať tento štýl náhrdelníka. Takýto štýl sa mi zapáčil len prednedávnom, ale tak nazvem si ho, že earthy (prírodný)? Anyway. Chcem si niečo také kúpiť s podobným kameňom alebo krištáľom. Myslím, že tieto typy náhrdelníkov dokážu pridať jednoduchému outfitu niečo zaujímavé/nové.
3. Parka. Čo dodať. Je to znova pre mňa must-have. Môžem len povedať, že chcem kaki parku. Kaki veľmi dobre ladí s čiernymi, hnedými a niekedy dokonca aj so sivými čižmami. A preto je kaki mojou farbou pre parku.
4. Skladaná sukňa. Skladaná sukňa je späť v móde! Osobne sa tomu veľmi teším. Nemôžem sa dočkať, kedy si kúpim takú čiernu, či bordovú alebo jednu takejto farby.
5. Kabelka. Chcem kabelku, ktorá bude takto pevná, ale bude mať ramienko cez plece. Béžová alebo sivá by bola fajn. Chcem pevnú kabelku preto, lebo so všetkými tými knihami a zošitmi je to takto ľahšie len tak hodiť do kabelky a byť ready presúvať sa z prednášky na prednášku počas dňa.
6. Čižmy. Nevyhnutné pre každú jeseň/zimu. Takéto začínajú byť veľmi obľúbene. A okrem toho ich chcem aj preto lebo: Po prvé, su pohodlné, hlavne do školy. Po druhé, dajú sa skombinovať dokonca aj so sukňou. A po tretie, vyzerajú, že ma ochránia pred tými strašnými kalužami vody a pred tým najhorším druhom snehu: takmer je to voda, ale stále sa to tvári ako masa hnedého, sivého snehu.

Spomenula som asi 3 veci, ktoré som označila ako nevyhnutné alebo must have. Práve na tie sa sústredím najviac túto jeseň a možno aj zimu. Náš blog sa orientuje na smart-sale-shopping a preto chceme písať, informovať a ukazovať práve tie veci, ktoré sú nevyhnutné, čo najviac kombinovateľné, ale stále módne. Dúfam, že tento wish-list pomohol a zanechajte komentár o svojich must-have na túto jeseň. :)


Moiflame

No comments:

Post a Comment