Saturday, December 28, 2013

Beauty resolutions for 2014


Ahojte!
Blíži sa nový rok a s ním aj veci, ktoré by sme chceli na sebe zmeniť či zlepšiť. Tak sme sa rozhodli napísať našich 7 predsavzatí, týkajúcich sa beauty lifestyle-u. 
Napadlo nás, že by z toho bol aj dobrý TAG (nevieme, či taký už je alebo nie) a jediným pravidlom je, že treba napísať 7 vlastných beauty predsavzatí (móda, krása, lifestyle...).
Tu sú naše:



1. Bylinkové čaje

To sú napríklad mätový, harmančekový, bazový, lipový a tak ďalej. Chceli by sme sa tým viac začať sústrediť nie len na vonok, ale aj vnútro. Chceme obmedziť pitie sladených nápojov (najmä fizzy drinks) alebo ovocných čajov a spraviť tým niečo pre svoje telo a mať z toho dobrý pocit.
2. Quality over quantity
Cieľom je investovať do kvalitnejšej kozmetiky. Nechceme tým povedať, že kvalitnejšia znamená vždy drahšia. Chceli by sme do toho investovať najmä čas a spraviť si "prieskum" o značkách a ingredienciách, aby sme sa vyhli negatívnym skúsenostiam.
3. Beauty sleep
Nie je žiadnym tajomstvom, že spánok je prospešný. Chceme obmedziť ponocovanie, ktoré nie je dobré ani pre telo, ani pre zdravý a mladý výzor pleti. Preto podľa možností (vždy keď sa bude dať) by sme chceli ísť spať pred pol nocou. 
4. Skincare
Lenivosť je náš najväčší nepriateľ. V našom prípade nejde o základnú rutinu ako čistenie si pleti, ale skôr o extra starostlivosť navyše. Meaning- nezanedbávať pleťové masky, peelingy a scrubs...
5. Vlasy
Tu nám ide hlavne o častejšie a pravidelnejšie podstrihnutie. 
6. Lifestyle
Obmedziť cukor, viac pohybu, zelenina- klasika.
7. Móda
Kupovať si veci, ktoré naozaj chceme a potrebujeme namiesto toho, aby sme budget minuli na veci vo výpredaji, ktoré sa nám síce páčia, ale nie sú na našom wish liste.


                                     Coraline, Moiflame & Vea


2 comments: