Monday, January 13, 2014

Fashion of Golden Globe Awards 2014

 V poradí: Sosie Bacon, Kaley Cuoco, Drew Barrymore

Včera bolo odovzdávanie Golden Globes a s nimi prehliadka krásnych šiat. Okrem toho, congratz oceneným ako Leonarda Dicaprio (aspoň niečo), Andy Samberg, Amy Poehler a Jennifer Lawrence! Celý večer sa podľa môjho názoru podaril. Moderátorské duo Amy Poehler a Tina Fey je skutočne super a ich monológ mal veľa vtipných momentov.

A späť k móde a môjmu osobnému výberu najlepších šiat.
Zdroj obrázkov: tu


Titulný obrázok, v poradí: Sosie Bacon, Kaley Cuoco, Drew Barrymore
Drew Barrymore - dôkaz, že byť tehotnou, nie je prekážkou nosiť veselé farby a zaujímavé šaty.
Kaley Cuoco - jej šaty považujem za jedny z najkrajších na Golden Globes 2014.


 V poradí: Leslie Mann (This is 40), Lily Rabe (American Horror Story), Julianna Margulies (The Good Wife)
 Ani na Golden Globes nechýbala čierna klasika, ktorou sa nikdy nič nepokazí. V prostriedku, Lily Rabe, ktorej čierne/tmavé šaty mi najviac padli do oka a s aktuálnou témou Coven v American Horror Story mi prídu veľmi tematické, teda, hodiace sa. Thumbs up. :)


V poradí: Emily Clarke (Game of Thrones), Michelle Dockery (Downton Abbey), Sarah Paulson (American Horror Story)
Krásne herečky a k nim rovnako krásne šaty. Nemôžem si pomôcť, ale Emily, Sarah aj Michelle si zvolili šaty akurát pre nich. Navzájom sa dokonale dopĺňajú. Plus, podľa mňa tiež patria k najkrajším šatám z Golden Globes 2014.


V poradí: Rocsi Diaz, Zooey Deschanel (New Girl), Laura Carmichael (Downton Abbey)
Zooey ma znovu nesklamala. Vždy si vie vybrať pekné šaty, ktoré jej svedčia a majú svojský štýl. Laura, moja obľúbená postava z Downton Abbey, má síce jednoduchý strih, ale ako celok jej to veľmi pristane.



V poradí: Helen Mirren (Hitchcock), Aubrey Plaza (Parks & Recreation), Caitlin FitzGerald (Masters of Sex), Taylor Swift
Na Golden Globes 2014 nechýbali ani farby. Helen Mirren, ako dáma vo svojich rokoch, zvolila odvážnu farbu, ktorá jej svedčí. Mať 50 a viac neznamená nosiť už len "decentné" farby a ja to podporujem.


V poradí:Zoe Saldana (Star Trek, Avatar), Caitlin FitzGerald (Masters of Sex), Rashida Jones (Parks & Recreation)

Kategória: Šaty, ktoré by sa mi bez herečiek asi určite nepáčili, ale oni im dodali šarm, krásu a hlavne vlastnú osobnosť. 

A čo vy? Ktoré šaty sa Vám najviac páčili?

Moiflame

No comments:

Post a Comment